Coaching

De coachpraktijk zich richt op vergroten van jouw regie op jouw leven, zodat jij bepaalt wat je wil en doet in plaats van een ander.

Heb jij nl het gevoel dat je leven aan je voorbij gaat? Stel je jezelf wel eens de volgende vragen: Hoe tevreden ben je met je werk? Vind je het lastig om te bepalen wat goed voor jou is?  Of loop je steeds tegen dezelfde problemen en patronen aan en wil je hier verandering in brengen?

Het kan ook zijn dat jij wel tevreden bent, maar dat door omstandigheden toch een coach nodig hebt.  Je kan hierbij denken aan  bijvoorbeeld aan ziekte en reorganisatie. Of dat je leidinggevende vindt dat je aan bepaalde competenties moet werken. Ook als een ander of situatie voor jouw "de spelregels" bepaalt, kan je binnen de spelregels wel de regie pakken. Aan jezelf werken en uiteindelijk in een baan plek terecht komen die passend is, geeft (uiteindelijk) voldoening.

 

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Coaching

  • Hoe om te gaan met stress, of een (dreigende) burn-out. Hoe herstel je weer en kan je weer vanuit rust naar je werk. 
  • Het kan ook gaan over gedragsverandering: hoe kan ik assertiever worden, hoe word ik minder perfectionistisch of hoe leer ik mijn uitstelgedrag af? 
  • Eigenaarschap en leiding & regie nemen op je werk kan lastig zijn. Met name als anderen voor jou bepalen wat wel en niet nodig is. Hoe neem je regie als je de energie en het lef er niet voor hebt?
  • Je bent hoogsensitief / gevoelig en je merkt dat je vast loopt op je werk.

Loopbaan en mobiliteit

  • Loopbaanontwikkeling. Je wilt wat anders, maar je weet niet wat. Wat inspireert jou? Waar komt je talent tot zijn recht? Waar vindt je die banen? Of je moet wat anders, omdat je baan ophoudt door een reorganisatie of omdat hij toch niet passend blijkt te zijn.

Je kan altijd een gratis kennismakingsgesprek aanvragen om samen te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen.

 

Dit fimpje geeft een beeld van wie ik ben en hoe ik werk.