Mama coaching

Je kan je als mama overweldigd voelen in de hoeveelheid bordjes die je in de lucht moeten houden. Niet meer weten hoe je voor jezelf kan zorgen, doordat de balans zoek is. Je zorgt voor je kinderen, je klanten, je familie, je partner. Het huis moet op orde zijn, goede verse producten op tafel, mooie reizen maken, duurzaam leven leiden en Oh JA, ook nog sporten, met vriendinnen afspreken en de nieuwste serries op netflis gezien hebben. Dit allemaal gaat niet, maar je probeert het toch. Met als gevolg, je wordt geleefd. Dag in, dag uit.

 

Je wilt je OOK je eigen leven leiden, in balans voelen en met energie en plezier in het leven staan. Alleen hoe doe je dat?  Is dat een realistisch, als je er zoveel ligt? Zeker!

Eigen zuurstofmasker eerst

 

De coaching die ik bied, is gericht op het principe Eigen zuurstofmasker eerst. Eerst jij en dan de rest. Vergelijk het met het instructie in een vliegtuig - je moet eerst je eigen zuurstofmasker opzetten voordat je anderen helpt. Waarom? Omdat als jij niet goed functioneert, je anderen niet optimaal kunt ondersteunen. 

 

Ik ben een werkende moeder en ik weet wat jij doormaakt. Ik kan je helpen om je eigen en gezonde balans te vinden en zo het beste uit jezelf. Door te kijken wat wél kan, kan je als mama regie pakken.  Het is belangrijk om te leren hoe je voor jezelf kan kiezen en zorgen op een praktische manier die past bij je volle leven

 

Aanbod

 

Je staat er niet alleen voor als moeder. Ik vind het belanrijk dat er een aanbod ligt die past bij de behoeftes van jou als mama. Korte krachtige inzichten en oefeningen, die verschil maken maar niet te veel tijd & energie kosten. Die heb je vaak niet. Het aanbod is gevarieerd zodat je voor de verschillende situaties en problemen je een hulp kan zoeken in de vorm van ebooks, masterclasses, 1-1 coaching, het kan allemaal. Hier zitten zowel betaalde als gratis producten tussen.  Je kan hier kijken wat het aanbod is.