Wie ben ik?

Ik ben Irma Lucia Koepon-Koekkoek, getrouwd en ik heb twee dochters.

Ik werk al ruim 20 jaar in de HR & coaching. Twee verschillende lijnen die afgelopen jaren elkaar regelmatig hebben gekruist. Mens & werk optimaliseren is de rode draad in mijn carrière. Op dit snijvlak ben ik op mijn best!

Ik heb zowel een sterk ontwikkeld hoofd als hart. Ik ben analytisch, pragmatisch en resultaatgericht. De opgave van een organisatie stel ik centraal. Vanuit dat oogpunt zoek ik de meerwaarde, waar zowel medewerker als organisatie tot bloei en groei kunnen komen.

Daarnaast vind ik het belangrijk iemand écht te zien.  Doordat ik een sterk invoelend vermogen heb en met vele soorten mensen en doelgroepen heb gewerkt, kan ik mijn werkwijze goed afstemmen op diegene die voor mij zit.

Iedere klus en ieder coachtraject krijgt op dat moment een stukje van mijn hart.  Ik zou iets nooit op de automatische piloot kunnen doen.  

Sinds 2011 ben ik NOLOC gecertificeerd, voor loopbaanadviseur, en volg ik regelmatig opleidingen en cursussen om mij professioneel te blijven ontwikkelen. Mijn Linked-inprofiel geeft meer informatie over mijn carrierepad  www.linkedin.com/in/irma-koepon-koekkoek.

Energie en intuïtie zijn voor mij belangrijke sturingsinstrumenten, maar ook gezond verstand en pragmatiek vind ik van belang. Doordat ik getrouwd ben met een militair, wordt er ook gezorgd dat ik met beide benen op de grond blijf staan.

Mijn dochters zijn nu twee mooie pubers die aan het ontdekken zijn. Het moederschap ging(gaat) mij goed af. Dit combineren met alle andere bezigheden, werk / huishouden etc etc, vond ik lastiger. Regie houden, was echt mijn thema.  Nu heb ik daar mijn weg goed in gevonden en weet ik wat ik nodig heb.

Dit is een dierbare foto, gemaakt op mijn trouwdag. Ik hou van de energie die het uitstraald. Plezier, vrijheid, authentiek. Het symboliseert goed hoe ik in het leven wil staan.